WordPress.com sunar

Erhan EREN

2014 içinde bloglama

WordPress.com olarak Yeni Yılınızı Kutlularız!

I I

Havai fişekler hakkında

Her roket 2014 içinde bu blogda yayımlanan bir gönderiyi temsil ediyor. Ayrıca, paylaşmayı sevdiğimiz için havai fişekleri Github'da bir jQuery eklentisi olarak kullanıma sunduk.

Bazı tarayıcılar bu tür animasyonlar için daha uygundur. Bizim testlerde, Safari ve Chrome çok iyi çalıştı. Sizin genel puanınız bilinmemektedir (ayrıntılar).

Biz blogunuzu kutlamak için güzel, animasyonlu havai fişekler yaptık! Maalesef bu tarayıcı, bunu yapma yeteneğinden yoksun. Biz onun yerini doldurmak için bir slayt gösterisi hazırladık fakat sizin bir HTML5 tarayıcı ile bu sayfaya geri geleceğinizi umut ediyoruz. Bizim testlerde, Safari ve Chrome çok iyi çalıştı.

Yeni yılın başlama vuruşu için, biz Erhan EREN içinde 2014 faaliyetleri ile ilgili verileri sizinle paylaşmak istiyoruz. Sayfayı aşağı kaydırmaya başlayın!

Karışık numaralar

Sydney Opera House'daki konser salonu 2,700 kişiyi barındırır. Bu blog, 2014 içinde yaklaşık <strong>9.200</strong> kez görüntülendi. Eğer bu Sydney Opera House'da bir konser olsaydı, bu kadar insanın onu görmesi kapalı gişe yaklaşık 3 gösteri alacaktı.

36 resim yüklendi, toplamda 4 MB. Bu yaklaşık aylık 3 resim.

Yılın en yoğun günü 169 hit ile Ocak 2nd oldu. O gün en popüler yazı 2013 yılında en çok okunan 10 yazım... idi.

Gönderi Yapıları

2014 içinde, 5 yeni yazı yazıldı, bu blogun toplam arşivi 44 yazıya çıkıyor.

En İyi Gün

toplamda 1 gönderiyle

2014 içindeki atraksiyonlar

Bunlar Erhan EREN içinde 2014 üzerinde en çok görüntüleme alan yazılar.

Onlar bu blogu nasıl buldular?

2014 içinde en çok yönlendirilen siteler:

  1. facebook.com
  2. twitter.com
  3. mediacatonline.com
  4. Private networks
  5. mail.google.com

Onlar nereden geldi?

Bunun tamamı 40 ülke!
En iyi ülkeler: Türkiye, Rusya ve .Amerika Birleşik Devletleri

Onlar kimlerdi?

Bunlar, bu blogdaki 4 en aktif yorumcu oldular:

2015 içinde görüşürüz

2014 içinde WordPress.com ile uçtuğunuz için teşekkürler. 2015 içinde size yine hizmet vermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz! Mutlu Yıllar!

WordPress.com

Erhan EREN

… fakat bekle, dahası var!

Bu yıllık raporu incelediğiniz için teşekkür ederiz. Dilerseniz 2015 adresinde kendi WordPress.com blogunuzu yayınlamaya başlayabilirsiniz!

  1. 1 Ücretsiz

    WordPress.com blogu oluşturmak ücretsizdir, elinizde pişirme tarifleriniz, kedinizin fotoğrafları veya paylaşmak istediğiniz felsefi düşünceler varsa, ortada bunları blog olarak yayınlamamanız için hiçbir neden yok.

  2. 2 Eğlence

    Takip ettiğiniz diğer her bir WordPress.com blogunun öne çıkan özelliklerini kullanarak sizinkini de çekici yapabiliriz. Topluluk konusunda genel bir fikir edinmek için oldukça iyi bir yol.

  3. 3 Etkileşimli

    WordPress.com'da bulduğunuz harika yazılara yorum yapabilir, onları beğenebilir ya da yeniden bloglayabilirsiniz. Bu çevrenizi oluşturmak ve sizin gibi düşünen bloggerları bulmak için harika bir yoldur.

WordPress.com’u hemen ziyaret edin!